Izgradnja stambene zgrade u Biogradu

Naše poduzeće je 13.03.2012. započelo sa izvođenjem građevinsko – obrtničkih i instalaterskih radova na izgradnji stambene zgrade sa devet stanova u gradu Biogradu na moru.

Naše poduzeće je 13.03.2012. započelo sa izvođenjem građevinsko – obrtničkih i instalaterskih radova na izgradnji stambene zgrade sa devet stanova u gradu Biogradu na moru. Radovi su se izvršavali sve do početka turističke sezone, te je zgrada izgrađena do krovišta.

Radovi su se sastojali u izvođenju zemljanih radova, strojnih radova u širokom iskopu i iskopu trakastih temelja, betonskih i armirano betonskih radova temelja, nadtemeljnih zidova te zidova podruma, kao i međukatnih konstrukcija zgrade.

Zidarski radovi su se sastojali od zidanja zidova od blok i pune opeke, te pregradi od siporeksa. Od tesarskih radova osim postavljanja i demontaže oplata, izvodili smo radove ina drvenoj krovnoj konstrukciji sa daščanom oplatom  pokrovom od mediteran crijepa.

Paraleleno su izvođeni i elektroinstalaterski radovi.

Od ostalih radova potrebno je izvesti radove na uređenju okoliša, prometnica, parkirališta, uređenje zelenila te infrastrukture ( vodovod, kanalizacija, struja ).

Samim izvođenjem radova koristili su vlastiti resursi i mehanizacija.

Nakon završetka turističke sezone završiti će se radovi na uređenju objekta, dok će prvi stanovi biti spremni za korištenje već krajem 2012. godine.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Sirovina d.o.o.